LASERSKÆRERE OG TILHØRENDE UDSTYR OG MATERIALER

Vi sælger et smalt udvalg af laserskærere, der importeres og opgraderes efter køberens behov og ønsker. Maskinerne samles på eget værksted på Sydfyn og lakeres ligeledes lokalt hos anerkendt, specialiseret industrilakerer. Hver laserskærer er unikt tilpasset; både hvad angår specifikationer, kapacitet, tilvalg, ekstraudstyr, lakering og logo.

 

Laserskærere findes i forskellige kvaliteter, modeller og prisklasser. De er –alt efter kvalitet og model- egnede til fx brug i undervisningen på alle klassetrin, til decideret produktion, til opstart af egen design- og formgivningsvirksomhed eller blot på hobbyplan og til hjemmeproduktion.

 

Mulighederne for den initiativrige, kreative sjæl er nærmest ubegrænsede med en laserskærer: lampeskærme, hylder, navneskilte, æsker, dukkehuse, sofaborde, julekort, skulpturer, brevbakker, skuffesystemer, robotter, reservedele mv.

 

Du kan skære eller gravere i mange materialer fra akryl, papir og mosgummi til jern, glas og sten. Nogle materialer fordrer en rutineret og erfaren bruger. Til gengæld kan du skabe alt fra de mest forfinede, detaljerede mønstre i de smukkeste papirklip til store, rustikke lagerreoler. Laserskæreren gør din tanke til handling.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sælger også individuelt tilpassede kurser i laserskæring for både begyndere og øvede. Supplerer du dit køb af laserskærer med tilkøb af kursus, får du reduktion i prisen på laserskæreren. Se her.

 

Kontakt for rådgivning:

 

 
 
 

 

Copyright @ All Rights Reserved