EduShop

- alle priser er inkl. moms

LASERSKÆRERE OG TILHØRENDE UDSTYR OG MATERIALER

Vi sælger et smalt udvalg af laserskærere, der importeres og opgraderes efter køberens behov og ønsker. Maskinerne samles på eget værksted. Hver laserskærer er unikt tilpasset.

 

GREJ OG UDSTYR TIL UNDERVISNINGSBRUG

Fra Formplast, over præcisionsvægte til robotter og fjernstyrede biler. Bliv inspirereret til nyt grej til den innovative og produktive undervisning. Du kan købe enkeltting eller hele klassesæt til alle klassetrin.

CNC-MASKINER OG TILHØRENDE UDSTYR OG MATERIALER

Vi sælger to forskellige CNC-maskiner, som begge importeres direkte fra xx. Det er de maskiner, vi anbefaler til begyndere og let øvede.

SPECIALFREMSTILLEDE MATERIALER TIL UNDERVISNINGSBRUG

Vi fører en mindre udvalg af undervisningsmateriale og særlige øvelsesvejledninger, der relaterer til produkterne her på siden. De kan bruges på flere klassetrin.

3D-PRINTERE OG TILHØRENDE UDSTYR OG MATERIALER

Vi sælger et smalt udvalg af 3D-printere. Vi har fulgt det internationale marked for og udviklingen af 3D-printere siden 1988. Vi har været blandt de første i Europa til at importere flere af printerne.

KURSER MM

Vi tilrettelægger gerne individuelt tilpassede kurser for undervisere, elever, kommuner og private. Lær at 3D-printe, blive ekspert i laserskæring etc.

Værkstedet er beliggende i baggården til Faaborgs gamle farvergård fra starten af 1700tallet i midten af byens gamle middelalderlige bykerne.

 

Farvergården var i sin tid den første virksomhed i provinsen, der fik egen dampmaskine i gården.

 

Der er lavt til loftet i værkstedet, men der er alligevel plads til vidtløftige tanker, flyvske ideer og højt stræbende diskussioner.

 

I værkstedet afholdes kurser for de få, tages imod kundebesøg og leges med elektronik, loddekolber, modstande, radioaktive tritiumrør, væsker, maskiner, håndfremstilllede akrylplader og meget mere.

 

Værkstedet er en veritabel legeplads for ildsjæle, legebørn og andet godtfolk med kærlighed til teknik og videnskab.

EGET VÆRKSTED PÅ SYDFYN, HVOR VI SAMLER, FINJUSTERER OG KLARGØRER MASKINERNE

Copyright @ All Rights Reserved