3D-PRINTERE OG TILHØRENDE UDSTYR OG MATERIALER

Vi sælger et smalt udvalg af 3D-printere. Vi har fulgt det internationale marked for og udviklingen af 3D-printere siden 1988, vi har været blandt de først i Europa til at importere flere af printerne og vi har været med i udviklingen af flere af dem. Vi kan derfor med sindsro anbefale vores smalle udvalg. Printerne importeres direkte fra Californien. Og der medfølger altid et lille udvalg af produktionsplast til hvert køb.

3D-printere findes i (alt for) mange forskellige kvaliteter, modeller og prisklasser. De bedste er –alt efter kvalitet og model- egnede til fx brug i undervisningen på alle klassetrin, til decideret produktion, til opstart af egen design- og formgivningsvirksomhed eller blot på hobbyplan og til hjemmeproduktion. Men du skal se dig for på et meget broget marked. Hos eduard.dk garanterer vi, at din 3D-printer både printer i høj kvalitet, hurtigt og stabilt. Derfor sælger vi kun få grundigt udvalgte og testede modeller.

 

Mulighederne for den initiativrige, kreative sjæl er nærmest ubegrænsede med en 3D-printer: personificerede mobil-covere, diverse mindre reservedele til din cykel, båd, udendørsvandhane etc, vaser, figurer, komplicerede matematiske modeller, 3D-modeller af dit eget ansigt eller dit nyfødte barns fod, legetøj, dele til undervisningsbrug, fx til små vindmøller, robotter, reservedele mv.

 

Du kan 3D-printe i flere forskellige materialer alt efter model; fra PLA, MDF (træ) og nylon, forskellige væsker til madvarer som chokolade, bolsjemasse og pizzafyld etc. Nogle materialer fordrer en rutineret og erfaren bruger. Til gengæld kan du skabe (næsten) alt. 3D-printeren gør din tanke til handling.

 

 

 

 

 

Vi sælger også individuelt tilpassede kurser i 3D-printning for både begyndere og øvede. Supplerer du dit køb af 3D-printer med tilkøb af kursus, får du reduktion i prisen på 3D-printeren. Se her.

 

Kontakt for rådgivning:

 

 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved